ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

         Μετά από δύο χρόνια αναστολής οποιασδήποτε  δράσης λόγω της πανδημίας και κατόπιν κοινής απόφασης των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24/2/22 (Τσικνοπέμπτη) αποκριάτικες δράσεις εντός των τάξεων ή στο προαύλιο μας πάντα με την τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid-19.

       Οι μαθητές/τριές μας πραγματοποίησαν εντός των αιθουσών με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους δράσεις σχετικές με την Αποκριά, ενώ γεύτηκαν τα ταιριαστά για την ημέρα  εδέσματα προσφορά του Συλλόγου Γονέων, που συνοδεύονταν από το ένα δωράκι, (το παραδοσιακό μαρτάκι), το οποίο μοιράστηκε σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες.

     Με αποκριάτικη διάθεση η διασκέδαση συνεχίστηκε στα διαλείμματα, πάντα στους προκαθορισμένους χώρους προαυλισμού των τμημάτων, χωρίς τον συγχρωτισμό των παιδιών. Όλοι/ες χάρηκαν την ημέρα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ευχή η επόμενη αποκριά να είναι χωρίς περιορισμούς, ώστε να χαρούμε όλοι/ες το γαϊτανάκι, τους παραδοσιακούς χορούς και όλα όσα κάθε χρόνο διοργανώνονται στο σχολείο μας. Μικρό δείγμα της ημέρας μπορείτε να δείτε εδώ.