ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ..... ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ..... ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

           Στο πλαίσιο της Δράσης «Ξεφυλλίζοντας στον αέρα», που υλοποιεί το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  Αττικής, σε συνεργασία με το European School Radio, θα μεταδοθεί   η ακόλουθη    ραδιοφωνική   εκπομπή:  Τρίτη 30 Ιουνίου 2020  στις 18.30 μ.μ.  (Ζώνη Πρωτοβάθμιας)

            Η εκπαιδευτικός  Εύη Τσιτιρίδου- Χριστοφορίδου  διαβάζει το βιβλίο της: «Το Αόρατο Χωριό». Ένα σκανταλιάρικο «μαγικό» Μολύβι προσγειώνεται στο Αόρατο Χωριό και δίνει μορφή στους μέχρι τότε αόρατους κατοίκους του. Αυτό θα προκαλέσει ενθουσιασμό, αλλά και παρατράγουδα, καθώς καθένας τους θ’ αρχίσει να πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τους άλλους. Τότε το Μολύβι θα φροντίσει να πάρουν το μάθημά τους...Μια ιστορία για τα διαφορετικά πρόσωπα, πράγματα, σχήματα και χρώματα στη ζωή μας, που την κάνουν τόσο πολύτιμη και ενδιαφέρουσα.

            Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τις Εκδόσεις Σαΐτης, σε εικονογράφηση Έφης Κοκκινάκη. Για να δείτε το μονόλεπτο βίντεο της εκπομπής στη διεύθυνση: https://drive.google.com/file/d/1gtj1LRjlIWNRebpCN04pBN_cji6Vs53T/view Όλοι μαζί, μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικοί, συντονιζόμαστε στο:  http://europeanschoolradio.eu/player.php Περισσότερες πληροφορίες  για τη δράση  και αρχεία εκπομπών για τις προηγούμενες μας  εκπομπές θα βρείτε στο: https://blogs.sch.gr/4pekesat/ex-apostaseos-ekpaideysi/xefyllizontas-ston-aera/