ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού και 7ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των 4ου και 2ου Δ.Σ. Ελληνικού και τη Διεύθυνση ΠΕ Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εσπερίδα-σεμινάριο που διοργανώνουν με τίτλο:

«Ρωτάω τον παιδίατρο …
για τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την υγεία του παιδιού μου

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 18:30-20:30, μέσω της πλατφόρμας Webex Meetings.

Προσκεκλημένος ομιλητής: Σπύρος Μαζάνης, Διδάκτωρ Ιατρικής και Χειρουργικής, Παιδίατρος, Συγγραφέας.

Θέματα Συζήτησης:

Διάκριση κοινού κρυολογήματος από μία ίωση ή τον κορωνοϊό, αυτοδιαγνωστικά τεστ, θεραπευτική αντιμετώπιση, εμβόλια και η αξία τους, διαχείριση συναισθημάτων άγχους και φόβου για τον “πόνο της ένεσης”, η σημασία της ενημέρωσης των παιδιών και η καλλιέργεια δεξιοτήτων αυτομέριμνας, ατομικής και συλλογικής υπευθυνότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί και γονείς/κηδεμόνες καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/NfCQnWCopzADtW2Z6 έως και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022.

Ο σύνδεσμος πρόσβασης στην πλατφόρμα της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης θα αποσταλεί στο προσωπικό email όσων δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνουν την εκδήλωση.