ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ;

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων του 4ου και του 2ου Δ.Σ. Ελληνικού, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εσπερίδα-σεμινάριο που διοργανώνουν με τίτλο:

«Οικογένεια, Σχολείο και Διαδίκτυο. Επικοινωνία ή αποκλεισμός;»

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά τη ΔΕΥΤΕΡΑ 09 Μαΐου 2022 , κατά τις ώρες 17:00-19:30, μέσω της πλατφόρμας Webex .

Προσκεκλημένη ομιλήτρια: ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Πρέσβειρα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Δασκάλα, Καθηγήτρια Κοινωνιολόγος.

Θέματα επιμορφωτικής συνάντησης :

Η επιμορφωτική συνάντηση αποβλέπει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν τους κινδύνους του διαδικτύου, την ασφαλή πλοήγηση των μαθητών/τριών σε αυτό, αλλά και την αξιοποίησή του ως σύγχρονου μέσου επικοινωνίας, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας, ευαισθητοποίησης και κριτικής σκέψης. Στην παρούσα ημερίδα θα συμβάλουμε στην κατά το δυνατό πολύπλευρη διερεύνηση των μελετώμενων θεμάτων, στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου και προβληματισμού.

Ο σύνδεσμος πρόσβασης στην πλατφόρμα της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης είναι https://minedu-primary2.webex.com/meet/gzelios

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνουν την εκδήλωση.