ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

            Όπως γνωρίζετε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου μας. Με το παρόν θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την ημέρα εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα:

Α)Την ημέρα εκείνη το σχολείο ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ το πρωί. Το ωράριο λειτουργίας του μεταφέρεται το απόγευμα.

Β)Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις 19:30, ενώ θα αποχωρήσουν μετά τη λήξη της γιορτής. Πρέπει να τονισθεί ότι κανείς μαθητής ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Γ) Κατά τη διάρκεια των δράσεων οι μαθητές θα κάθονται σε συγκεκριμένες θέσεις και δεν θα επιτρέπεται η μετακίνησή τους.

Δ)Οι γονείς θα βρίσκονται σε προκαθορισμένες θέσεις και καλό θα ήταν να μην μετακινούνται χωρίς ιδιαίτερο λόγο, για να μην διαταραχθεί η εκδήλωση.

Ε)Μετά τη λήξη της γιορτής οι μαθητές θα αποχωρήσουν σταδιακά ανά τάξη, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

ΣΤ) Όλη η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί. Όποιος από τους γονείς επιθυμεί  το video της γιορτής  θα μπορεί να το παραλάβει έως τις 20 Ιουνίου από τη Διεύθυνση του σχολείου προσκομίζοντας μια υπεύθυνη δήλωση που θα τον δεσμεύει για τη μη ανάρτησή του στο Διαδίκτυο.

Ζ) ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. Καλό θα ήταν οι μαθητές ερχόμενοι στο σχολείο να έχουν μαζί τους νερό.

                                                                                                                                                       Από τη Διεύθυνση