ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ....

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ....

          Παρά τους πολλούς περιορισμούς που ίσχυσαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του COVID – 19  την περασμένη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 οργανώθηκε με ευθύνη για όλη την δράση των εκπαιδευτικών της ΣΤ΄ τάξης, κας ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ και κας ΝΑΤΑΛΙΑΣ επίσκεψη μαθητών/τριών του 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στο χώρο μας και στη ΣΤ΄ τάξη στα πλαίσια της μετάβασής των μαθητών/τριών στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

           Δύο παλιοί μαθητές/τριές μας και άλλα δύο μέλη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του σχολείου συνοδεία της καθηγήτριας του Γυμνασίου κας ΜΩΡΑΪΤΗ επισκέφτηκαν και παρέμειναν με τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης τρεις διδακτικές ώρες συζητώντας, ρωτώντας, απαντώντας και αναζητώντας πληροφορίες για τη λειτουργία, τη φιλοσοφία και την δομή του Γυμνασίου.

           Μια δράση η οποία σίγουρα άφησε θετική αίσθηση στους/στις συμμετέχοντες/χουσες και έδωσε αρκετές πληροφορίες στους/στις ενδιαφερόμενους/μενες.  Οφείλουμε να δώσουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κα ΝΊΚΟΛΕΤΑ και την κα ΝΑΤΑΛΙΑ που συνέλαβαν την ιδέα και την οργάνωσαν. Εδώ μπορείτε να δείτε μια σύντομη παρουσίαση της δράσης.