ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

             Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 19/9/22 ξεκινά η λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος (απογευματινό πρόγραμμα) μέχρι τις 16:00 για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου.

          Για την παρασκευή του φαγητού των μαθητών/τριών υπεύθυνοι είναι οι γονείς. Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και για τη φετινή χρονιά δεν θα χρησιμοποιηθεί  η αίθουσα της σίτισης και οι μαθητές/τριες θα σιτίζονται στις αίθουσες του Ολοήμερου(παλιό κτίριο). 

           Για το φαγητό των μαθητών/τριών δεν προβλέπεται ζέσταμα σε φούρνους μικροκυμάτων. Οι μαθητές/τριες πρέπει να  έχουν μαζί τους πετσέτα ή σουπλά, για το θρανίο, υγρά μαντηλάκια και κουτάλι ή πιρούνι, ώστε στα πλαίσια του αντικειμένου της Διατροφικής Αγωγής να καθοδηγούνται από τους/τις εκπαιδευτικούς που θα είναι υπεύθυνοι/ες με σκοπό να αποκτήσουν  τις απαραίτητες δεξιότητες που αφορούν στη διαδικασία του γεύματος και να εξυπηρετούνται αυτόνομα. 

        Με τη σταδιακή ένταξη του υπόλοιπου διδακτικού προσωπικού θα αναπτυχθεί το πλήρες ωράριο του Ολοήμερου προγράμματος.

       Υπενθυμίζεται ότι ένας/μια μαθητής/τρια διαγράφεται από την κατάσταση του Ολοήμερου προγράμματος, μόλις συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες.