ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

            Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 24/9/19 ξεκινά η λειτουργία του Α΄ τμήματος του Ολοήμερου Προγράμματος που αποτελείται από μαθητές/τριεσ των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων. Οι μαθητές/τριεσ από τις τάξεις αυτές που είχαν δηλώσει συμμετοχή τον Ιούνιο θα αποχωρήσου από το σχολείο στις 15:00.

           Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα ξεκινά η λειτουργία του Β΄ τμήματος του Ολοήμερου Προγράμματος που αποτελείται από μαθητές του των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων.  Οι μαθητές από τις τάξεις αυτές που είχαν δηλώσει συμμετοχή τον Ιούνιο θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 14:00.

            ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ) Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ 14, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ(ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ) 10. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ.

            ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ  ΜΑΘΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 15 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.