ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

        Μία πολύ όμορφη εμπριρία είχαν οι μαθητές της Β τάξης την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, όταν και την επίσκεψη από μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

        Μία «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» τραγουδιστή και η γνωριμία μας μαζί τους ξεκίνησε ευχάριστα. Το παιχνίδι με το νήμα, οι … δικές μας μουσικές καρέκλες για να έρθουμε πιο κοντά, τα χρωματιστά μπαλάκια, το αερόστατο, τα στολίδια και το όμορφο δέντρο της φιλίας είναι αυτά που ζήσαμε ΟΛΟΙ μαζί δίχως διαφορές!!! Μέσα από αυτή την επίσκεψη έγινε σε όλους μας κατανοητό ότι, παρότι είμαστε διαφορετικοί, ταυτόχρονα έχουμε τα ίδια δικαιώματα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Στο τέλος της επίσκεψης ανανεώσαμε το ραντεβού με την ανταπόδωση της επίσκεψης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου κατά το 2ο ή 3ο τρίμηνο.

        Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές και φίλους μας πια από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου. Αυτό που νιώσαμε; «ΟΛΟΙ μας έχουμε κάτι ξεχωριστό! Άλλος αγκαλιάζει σφιχτά, άλλος τρέχει γρήγορα κι άλλος σκέφτεται δυνατά!!».   Ένα μικρό αλλά ενδεικτικό δείγμα της επίσκεψης μπορείτε να δείτε εδώ.