Θεατρική Παράσταση ''ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ"

Θεατρική Παράσταση ''ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ"

"Πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "Τα Μαγικά Μαξιλάρια" του Ευγένιου Τριβιζά" από τους μαθητές/τριες της Δ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού".
 

Αγαπητοί γονείς και παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, σας προσκαλούμε στη θεατρική μας παράσταση με τίτλο " Τα Μαγικά Μαξιλάρια" του Ευγένιου Τριβιζά που θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Δ' τάξης στις 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

                                                                                
                                                                            Με εκτίμηση
 

                                                                 Οι δάσκαλοι της τάξης

                                                    Φίλιππος  Παπάζης -  Ελπίδα Δραμπάλα

                                                                    Μαθητές/τριες Δ' τάξης

 

Περίληψη θεατρικού έργου:

Στη χώρα του άπληστου Βασιλιά Αρπατίλαου απαγορεύονται οι...Κυριακές, τα πάρτυ γενεθλίων, οι παιδικές χαρές, μέχρι και ο λόξυγγας! Όλοι δουλεύουν νύχτα-μέρα για να γεμίζει με διαμάντια το θησαυροφυλάκιο του Βασιλιά. Η καταχθόνια σύμβουλός του, Σαυρίλια Βρισελιέ, σχεδιάζει να καταργήσει ακόμη και τα όνειρα με την καινούργια της εφεύρεση, τα «εφιαλτικά μαξιλάρια», για να δουλεύουν όλοι περισσότερο, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Όμως σ΄αυτήν την απόπειρα θα βρει απέναντί του την αντίσταση των παιδιών, που με τη βοήθεια του δασκάλου τους θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το τρομερό σχέδιο..